C. Alfons Moré, 2 Girona
609 277 951
info@marceltorrenta.cat

Inspecció tècnica de l’Edifici (ITE)

Estan obligats a sol·licitar el certificat d’aptitud de la Inspecció tècnica de l’edifici (ITE) els propietaris dels edificis unifamiliars o plurifamiliars, on existeixi l’ús d’habitatge, sens perjudici que puguin contenir també altres usos diferents del residencial.

No estan obligats els titulars d’edificis unifamiliars en què la seva edificació principal estigui separada 1,5 m o més de la via púbica, zones d’ús públic o finques adjacents.

Tots els edificis d’habitatges s’han de sotmetre a inspecció tècnica abans dels 45 anys d’antiguitat.

 

Per a més informació no dubteu en contactar-nos i us realitzarem un pressupost a mida de la seva comunitat al millor preu. Realitzem tots els tràmits fins a la presentació de l’informe a la Generalitat de Catalunya

En el darrer any hem realitzar més de 20 Inspeccions tècniques de l’edifici (ITE) arreu de tota la provincia de Girona i Barcelona. Els nostres clients ens recomanen i comptem amb nosaltres per a les futures reformes o millores dels seus immobles. 

Si disposa ja d’un pressupost per Inspecció tècnica de l’edifici (ITE), no dubti en contactar-nos per tal de poder-li millorar l’oferta! Som garantia de qualitat al millor preu.

Recordeu que si també necessiteu la cèdula d’habitabilitat o el certificat energètic i la etiqueta energètica, ho podem tramitar en la mateixa visita. Som un despatx pluridisciplinar que ens encarreguem de totes les gestions en el sector de la construcció i immobiliari.