C. Alfons Moré, 2 Girona
609 277 951
info@marceltorrenta.cat

Direcció d’obres Project Management

Proporcionem un enfocament directe que us conduirà «pas a pas» des de l’inici del procés de construcció fins a la seva finalització. Hem desenvolupat una gran experiència en Direcció d’obres i Project Management dins del sector de la construcció.

Focalitzem la nostra experiència en tots els aspectes del projecte per aconseguir un èxit rotund:

✓  Reunions multidisciplinars

✓  Procés de planificació i aprovació del reglament d’edificació

✓  Estratègia de contractació

✓  Administració de contractes / seguiment d’obres

✓  Gestió econòmica

 Normes de Seguretat i Salud / CDM

✓  Control de qualitat

Direcció d’obres Project Management

Ens dediquem a oferir solucions integrals per a cada fase del teu projecte. Amb un equip d’experts en planificació, coordinació i execució, garantim que la teva obra es desenvolupi amb eficàcia, seguretat i dins dels terminis establerts.

Els Nostres Serveis Inclouen:

Planificació Estratègica: Des de l’estudi inicial fins a la definició de cada etapa del projecte, assegurem una planificació detallada per a maximitzar l’eficiència i minimitzar els riscos.

✓ Coordinació de Projectes: Gestionem tots els aspectes del projecte, incloent la relació amb proveïdors, subcontractistes i altres parts interessades, per garantir una execució sense interrupcions.

✓ Control de Qualitat: Implementem rigorosos estàndards de qualitat per assegurar que cada detall de l’obra compleixi amb les normatives i les expectatives del client.

✓ Gestió de Recursos: Optimitzem l’ús de materials, temps i mà d’obra per assegurar una construcció rendible i sostenible.

✓ Seguretat i Salut Laboral: Prioritzem la seguretat en totes les fases del projecte, implementant protocols estrictes per protegir els treballadors i complir amb les normatives vigents.

Beneficis de la Nostra Gestió:

✓ Eficiència i Puntualitat: Gràcies a la nostra experiència i eines avançades de gestió, garantim el compliment dels terminis establerts.

✓ Transparència i Comunicació: Mantenim una comunicació oberta i constant amb els nostres clients per assegurar que estiguin informats de l’estat del projecte en tot moment.

✓ Solucions Personalitzades: Cada projecte és únic i, per això, oferim solucions adaptades a les necessitats específiques de cada client.

Confia en nosaltres per a la Direcció d’obres Project Management de la teva obra de construcció i descobreix com podem ajudar-te a convertir les teves idees en realitat, amb la màxima qualitat i eficàcia. Per a més informació o per sol·licitar un pressupost, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Alguns dels darrers projectes més detacats que hem gestionat són:

✓  Construcció de 18 viviendes unifamiliars a Sant Gregori (Gironès)

✓  Construcció de 16 vivendes unifamiliars a Fornells de la Selva (Gironès)

✓  Ampliació del Camp de futbol municipal de Fornells de la Selva (Gironès)

 Ampliació de l’escola municipal de Viladamat (Alt Empordà)

I molts més Projectes Executats (Catalunya)