C. Alfons Moré, 2 Girona
+34 609277951
info@marceltorrenta.cat

Certificat energètic / Etiqueta energètica

Arquitecte tècnic. Arquitecto tecnico

✓  Tècnic capacitat: Expert amb més de 10 anys d’experiència en certificacions i auditories energètiques.

✓  Tècnic capacitat: Expert col·legiat 1.421 al Col·legi d’Arquitectes tècnics de Girona. Més de 10 anys d’experiència en certificats d’eficiència energètica a immobles de nova construcció i usats.

✓ Gestió total i proximitat: Gestió de tots els tràmits amb la Generalitat de Catalunya, amb l’acompanyament en tot el procediment resolent els seus dubtes.

✓ Preu definitiu: 80€. Preu tancat sense sorpreses.

✓ Rapidesa i solvència: Realitzi l’encàrrec i en poques hores visitarem el seu immoble i realitzarem tots els tràmits davant la Generalitat de Catalunya per a que pugui disposar de la seva certificació el més aviat possible.

Realitzem la millor qualificació energètica del per al seu immmoble. Amb l’obtenció de la nota més alta possible per part de la Generalitat de Catalunya.

Si necessites actualitzar o obtenir de nou el teu certificat, posa’t en contacte amb nosaltres: per un preu a partir de 80 €,  l’aconseguiràs sense moure’t de casa. En cas que també necessitis la cèdula d’habitabilitat, ho tramitarem conjuntament per a què en un termini de 15 dies ho pogueu obtenir tot.

Tipologia de l’immobleCost
Immmoble en edifici plurifamiliar80,00€
Immoble unifamiliar85,00€
Preus actualitzats per a la provincia de Girona