C. Alfons Moré, 2 Girona
609 277 951
info@marceltorrenta.cat

Certificat energètic i etiqueta energètica

El certificat energètic té com objectiu promocionar l’eficiència energètica i la utilització d’energies renovables per cobrir les seves necessitats d’energia i reduir les emissions de CO2.

Realitzem un certificat on donem informació útil a l’usuari que vol comprar, llogar, reformar o ampliar un habitatge, valorar les seves característiques energètiques i conèixer la despesa energètica anual aproximada.

Som experts titulats i acreditats per la Generalitat de Catalunya i l’Insitut Català d’Energia per a la tramitació del certificat energètic i la obtenció de la etiqueta energètica.

 

✓  Tècnic capacitat: Expert amb més de 10 anys d’experiència en certificacions energètiques tant en habitatges de nova construcció com d’habitatges usats.

✓ Tècnic capacitat: Expert col·legiat 1421 al Col·legi d’Arquitectes tècnics de Girona. Més de 10 anys d’experiència en certificacions energètiques d’habitatges i locals comercials.

✓ Gestió total i proximitat: Gestió de tots els tràmits amb la Generalitat de Catalunya i l’Insitut Català d’Energia. L’acompanyem en tot el procediment resolent els seus dubtes.

✓ Preu definitiu: Sense sorpreses ni increments. Preu tancat. 

  • Immoble en edifici plurifamiliar (pisos): 85€+IVA
  • Immoble unifamiliar (cases): 100€+IVA

✓ Rapidesa i solvència: Realitzi l’encàrrec i en poques hores visitarem el seu habitatge.  Realitzarem tots els tràmits davant la Generalitat de Catalunya i l’Insitut Català d’Energia. Disposarà del certificat energètic i la seva etiqueta energètica el més aviat possible.

Recordeu que si també necessiteu la cèdula d’habitabilitat o la Inspecció Tècnica de l’Edifici (ITE), ho podem tramitar en la mateixa visita. Som un despatx pluridisciplinar que ens encarreguem de totes les gestions en el sector de la construcció i immobiliari.